Å spille flipperspill kan være en ren man-vs-machine-kamp, men det går også an å konkurrere mot andre:

For det første har hvert spill en high-score-liste — slår du den høyeste poengsummen får du skrive inn initialene dine og være Grand Champion, inntil noen klarer å vippe deg av tronen og ned ett hakk på lista. Så er det bare på’n igjen…

For det andre kan man spille opptil fire spillere på ett spill: Putt på en token pr. person, og trykk like mange ganger på Start-knappen.  Så spiller først person 1 sin første ball, deretter spiller person 2 sin første ball, osv.  Så spiller alle sin andre ball, og tilslutt den tredje.  OBS: Følg godt med på om noen får ekstra ball (som belønning for å ha oppnådd et eller annet) eller “ball-saver” (en trøst kan kan få hvis man mister ballen for fort) — det kan være lett å gå i surr og spille feil person sin ball.

Men til slutt: Turneringer!  Det arrangeres hvert år tusenvis av små og store flipperturneringer verden over.  Vi håper at våre spill kan være en arena for denslags: både interne/lukkede turneringer for vennegjenger og firmagrupper, og turneringer som er åpne for hvem som helst som vil melde seg på. Den siste typen åpne turneringer vil kunne registreres hos IFPA, og deltakerne vil kunne få poeng på verdensrankingen for flipperspillere.  Hva med å klatre til topp-2 blant norske flipperspillere og bli invitert til neste års VM?

Lurer du på når neste åpne turnering er?  Følg med på Facebook-sida vår!

Har du lyst til å dra igang og arrangere en turnering (åpen eller lukket)? Ta kontakt med oss, ved å sende oss en mail, eller en melding på facebook, så kan vi hjelpe deg med turneringsregler og hjelpemidler for å gjennomføre det på en smidig og underholdende måte!

TIDLIGERE TURNERINGER

(KLIKK PÅ TURNERINGEN FOR RESULTATLISTER OG SPILLER-RANKING)

Work-Work Tournament 4. April 2016
Work-Work Tournament 30. Januar 2016
Work-Work Matchplay 08. September 2016